AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin dağıldığını görmek

Kahve falında evinin dağıldığını görmek

Kahve falında evinin dağıldığını görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin dağıldığını gördüyseniz:

  • Yalnız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında evinin dağıldığını görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında evin dağıldığını görmek suç işleyeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında beynin dağıldığını görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işarettir.

Kahve falında arabanın dağıldığını görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tesbih dağıldığını görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında ailenin dağıldığını görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalettir.

Kahve falında kıyafetlerin dağıldığını görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, çok para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında boncukların dağıldığını görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir