AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle dans ettiğini görmek

Kahve falında erkekle dans ettiğini görmek

Kahve falında erkekle dans ettiğini görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, işlerin devam edeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında erkekle dans ettiğini gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında erkekle dans ettiğini görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle dans ettiğini görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, adaletin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kişinin dans ettiğini görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, gerginliğin biteceğine delalettir.

Kahve falında yıldızların dans ettiğini görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşınla dans ettiğini görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle dans ettiğini görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin dans ettiğini görmek saygınlık göreceğine, ilişkiye huzurun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dans ettiğini görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir