AnaSayfa / Genel / Kahve falında zorla dans etmek

Kahve falında zorla dans etmek

Kahve falında zorla dans etmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında zorla dans etmek gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında zorla dans etmek bereketli yağmurlara, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarılarak dans etmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yakışıklı erkekle dans etmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasıyla dans ettiğini görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında müzik eşliğinde dans etmek yarınlarına umutla bakacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşınla dans etmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurda dans etmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında dans edenleri görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir