AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılıp dans etmek

Kahve falında sarılıp dans etmek

Kahve falında sarılıp dans etmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarılıp dans etmek gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız bir kişiyle yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler huzurunuzu kaçırabilir.

Kahve falında sarılarak dans etmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarılıp dans etmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek dans etmek sermaye kaybedeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisiyle dans ettiğini görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, yeni bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında düğününde dans ettiğini görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, günahlarına tövbe edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü biriyle dans etmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle dans etmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin dans ettiğini görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir