AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin balkonunda mezar görmek

Kahve falında evin balkonunda mezar görmek

Kahve falında evin balkonunda mezar görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, rakiplerin alt edileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, engellerin ortadan kalkacağına, başarılarının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin balkonunda mezar gördüyseniz:

  • Elinizde ki paradan yapıcı bir şekilde yararlanmalı, yalnızca kişisel doyumunuz için olanaklarınızı kullanmalısınız.

Kahve falında evin balkonunda mezar görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında balkonda mezar görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin balkonundan deniz görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında evinin balkonunu görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işarettir.

Kahve falında evin balkonunda oturmak ticaretinin ilerleyeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin balkonunu yıkamak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında evin balkonunu görmek sorunların günden güne artacağına, yıpranacağına, strese gireceğine işarettir.

Kahve falında evin balkonunu yıkamak iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir