AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin balkonunu yıkamak

Kahve falında evin balkonunu yıkamak

Kahve falında evin balkonunu yıkamak onu borçtan kurtaracağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında evin balkonunu yıkamak gördüyseniz:

  • Arkadaş gurubunuzla etkinliklerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Kahve falında evinin balkonunu yıkamak aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında evin balkonunu yıkamak kalkınacağına ve yükseleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalettir.

Kahve falında suyla balkon yıkamak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında hortumla balkon yıkamak çok iyi bir kariyere sahip olacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli balkon yıkamak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına inanılır.

Kahve falında balkon yıkamak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkon yıkadığını görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında balkonu yıkamak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir