AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin balkonunu görmek

Kahve falında evinin balkonunu görmek

Kahve falında evinin balkonunu görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına yorulur.

Kahve falında evinin balkonunu gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmayın.

Kahve falında evin balkonunda mezar görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında evin balkonundan bakmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin balkonun yıkıldığını görmek insanlara olan güvenin artacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında evin balkonunu görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında evinin balkonunun yıkıldığını görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında evin balkonunda toprak görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evin balkonunda olmak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin balkonunu görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir