AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda mezar görmek

Kahve falında balkonda mezar görmek

Kahve falında balkonda mezar görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında balkonda mezar gördüyseniz:

  • Gelirinizde artış olabilir.

Kahve falında balkonda mezar görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin balkonunda mezar görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, deneyim kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkon akıtmak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında balkonda kadın görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir balkonda olmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında balkon yıkıldığını görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkonda telefonla konuşmak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına inanılır.

Kahve falında camdan balkon görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir