AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin anahtarını çaldırmak

Kahve falında evin anahtarını çaldırmak

Kahve falında evin anahtarını çaldırmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin anahtarını çaldırmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler hiçbirşeyi anlamayabilirler, mantıksız fikirlerini görmezden gelmeniz gerekebilir.

Kahve falında evin anahtarını çaldırmak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında anahtarını çaldırmak Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında anahtar çaldırmak aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında anahtarı çaldırmak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, rakiplerini yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında anahtarlık çalmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına inanılır.

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalet eder.

Kahve falında evin anahtarını kaybetmek mevkilerinin yüksek olacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında evin anahtarını başkasına vermek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir