AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarlık çalmak

Kahve falında anahtarlık çalmak

Kahve falında anahtarlık çalmak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarlık çalmak gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişkinin beslenmesi gerekiyor.

Kahve falında anahtarlık çalmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anahtar çaldırmak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarı çaldırmak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında evin anahtarını çaldırmak işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalettir.

Kahve falında anahtarını çaldırmak aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami anahtarı görmek sağlığının yerinde kalacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden anahtar almak ne yapacağına karar veremeyeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden araba anahtarı almak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir