AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar çaldırmak

Kahve falında anahtar çaldırmak

Kahve falında anahtar çaldırmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, ticarette başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında anahtar çaldırmak gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmayan iş, alışkanlık veya ilişkileri bırakma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında evin anahtarını çaldırmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına alamet eder.

Kahve falında anahtarını çaldırmak sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, refaha erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarlık çalmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında anahtarı çaldırmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında anahtar çaldırmak çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde anahtar bulmak yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, kazancını artıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin anahtarını kaybetmek gerçek mutluluğu tadacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına anahtar vermek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, maddi olanakların artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir