AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin anahtarını başkasına vermek

Kahve falında evin anahtarını başkasına vermek

Kahve falında evin anahtarını başkasına vermek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, de rahatının yerine geleceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evin anahtarını başkasına vermek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Kahve falında evin anahtarını başkasına vermek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının evini anahtarla açmak onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine inanılır.

Kahve falında evin anahtarının kırıldığını görmek mutluluk dolu haberler alacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında evin anahtarını unutmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işarettir.

Kahve falında evinin anahtarını bulmak uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin anahtarını görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında evin anahtarını çaldırmak eşi tarafından yüceltileceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin anahtarını kaybetmek işinde terfi edeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir