AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anne ve baba görmek

Kahve falında ölmüş anne ve baba görmek

Kahve falında ölmüş anne ve baba görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bahtın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anne ve baba gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabileceksiniz.

Kahve falında anne ve babayı ağlarken görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında anne babanın yeniden evlendiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında anne babayı yatarken görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında anne ve babanın boşanmasını görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü anne babayı görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında anne babasını hacca gittiğini görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi ve babayı görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalettir.

Kahve falında anne ve babanın tartıştığını görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir