AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babanın öpüştüğünü görmek

Kahve falında anne babanın öpüştüğünü görmek

Kahve falında anne babanın öpüştüğünü görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, şansının açık olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babanın öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayirması olasıdır.

Kahve falında anne ve babayı ağlarken görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına inanılır.

Kahve falında vefat etmiş anne baba görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş anne ve babanı görmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında anne babanın kavga etmesini görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet eder.

Kahve falında anne baba ve abla görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü anne babayı görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı anneyi görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına yorulur.

Kahve falında annesiyle babasının boşandığını görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir