AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle alışverişe gitmek

Kahve falında anneyle alışverişe gitmek

Kahve falında anneyle alışverişe gitmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, yeni bir hayata başlayacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, gözyaşlarının dineceğine, şansının ve bahtının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında anneyle alışverişe gitmek gördüyseniz:

  • Bazı mesajları almakta geç kalmanız söylediklerinizin ciddiye alınmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında anneyle alışverişe gitmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında markete alışverişe gitmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında alışveriş merkezine gitmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında nişan alışverişine gitmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına delalettir.

Kahve falında annemle alışveriş yapmak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında anneyle alışveriş yapmak endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında annenin köyüne gitmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin evine gitmek bir işe soyunacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir