AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin evine gitmek

Kahve falında annenin evine gitmek

Kahve falında annenin evine gitmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, keyfin bozulacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında annenin evine gitmek gördüyseniz:

  • Ortak işlerin karlı geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında annesinin evine gitmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, aile içinde de bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında annenin evine gitmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ortağından ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin annesinin evine gitmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş annenin evine gitmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun evine gitmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın evine gitmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, aksiliklerin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızın evine gitmek hayatını kazanırken keyif alacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık birinin evine gitmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, muradınıza ereceğinize delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir