AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi kedi bastığını görmek

Kahve falında evi kedi bastığını görmek

Kahve falında evi kedi bastığını görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evi kedi bastığını gördüyseniz:

  • Değişikliklerden korkmayın.

Kahve falında evi kedi bastığını görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi sinek bastığını görmek ondan kazanç elde edeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Kahve falında eve su bastığını görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında evi böceklerin bastığını görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi fare bastığını görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, istediği başarıyı göstereceğine inanılır.

Kahve falında evi temiz su bastığını görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi su bastığını görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında evi karınca bastığını görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kazancın daha da arttırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir