AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi sinek bastığını görmek

Kahve falında evi sinek bastığını görmek

Kahve falında evi sinek bastığını görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında evi sinek bastığını gördüyseniz:

  • Yavaş ilerlemekte fayda var.

Kahve falında evi sinek bastığını görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi karınca bastığını görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında evi böcek bastığını görmek kafasının karışacağına, amacına ulaşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında evi sel bastığını görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi su bastığını görmek başarısının artacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir evi su bastığını görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında evi fare bastığını görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında eve su bastığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir