AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi halısız görmek

Kahve falında evi halısız görmek

Kahve falında evi halısız görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, parasının ve malının artacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında evi halısız gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kesmelisiniz.

Kahve falında ev halısı görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında eve halı getirmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eve halı almak başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine yorulur.

Kahve falında eve yeni halı almak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi halısız görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, güzel günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve halı görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve kırmızı halı sermek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, variyetini çoğaltacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve yeni halı sermek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir