AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve halı görmek

Kahve falında eve halı görmek

Kahve falında eve halı görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kirli işlere bulaşacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eve halı gördüyseniz:

  • Yüksek ses tonuyla konuşan veya belli rollere bürünme peşinde koşan bir kişiden uzak durun.

Kahve falında eve halı sermek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında eve yeni halı sermek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde halı yıkamak iş konusunda kısmetin açılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında eve yeşil halı sermek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve halı döşemek onu cesaretlendireceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve halı getirmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evdeki halıları toplamak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, büyük düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında evde halı görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir