AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve halı almak

Kahve falında eve halı almak

Kahve falında eve halı almak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eve halı almak gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Kahve falında eve halı döşemek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, yıkılacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında evde halı yıkamak sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında ev halısı görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, dualarının karşılığını alacağına delalet eder.

Kahve falında evi halısız görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine yorulur.

Kahve falında evdeki halıları toplamak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunların üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında evden halı toplamak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve halı almak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına yorulur.

Kahve falında eve yeni halı almak çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir