AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı boya yapmak

Kahve falında sarı boya yapmak

Kahve falında sarı boya yapmak büyük sıkıntılar içine gireceğine, elinin dara düşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı boya yapmak gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerle, anlaşılmış veya üzerinde konuşulmakta olanlar arasında binlerce kilometre fark olabilir.

Kahve falında sarı boya yapmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı sarı boyalı görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye alamet etmektedir.

Kahve falında saçını sarıya boyattığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında sarı saç boyatmak şerefe ve izzete, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine yorulur.

Kahve falında saçının sarıya boyandığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı boyalı oda görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında sarı boya görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında saçları sarıya boyatmak işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir