AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi yorgun görmek

Kahve falında anneyi yorgun görmek

Kahve falında anneyi yorgun görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi yorgun gördüyseniz:

  • Unutmayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Kahve falında anneyi yorgun görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yorgun yüz görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını yorgun görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında birini yorgun görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü yorgun görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine delalettir.

Kahve falında yorgunluktan bayılmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgun hissetmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorgun at görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir