AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgun at görmek

Kahve falında yorgun at görmek

Kahve falında yorgun at görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, dertlerinden kurtulacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine inanılır.

Kahve falında yorgun at gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında yorgun at görmek şansının ve bahtının döneceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgun yüz görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü yorgun görmek sıkıntısının biteceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yorgunluk görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında anneyi yorgun görmek elindekileri de yitireceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını yorgun görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında yorgun olmak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini yorgun görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir