AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgun hissetmek

Kahve falında yorgun hissetmek

Kahve falında yorgun hissetmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, birikiminin artacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında yorgun hissetmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla olan ilişkileriniz değişik seviyelerdedir.

Kahve falında yorgun hissetmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgun düşmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü yorgun görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgunluk görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, uzun uzun dalıp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgunluktan bayılmak çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yorgun yüz görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, övgü dolu sözler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgun at görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını yorgun görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir