AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını yorgun görmek

Kahve falında başkasını yorgun görmek

Kahve falında başkasını yorgun görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını yorgun gördüyseniz:

  • Aileniz sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir veya hayal kırıklıkları yaşatabilir.

Kahve falında arkadaşını yorgun görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına delalet eder.

Kahve falında yorgun at görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını yorgun görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, huzur ve şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında yorgun olmak fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yorgun olmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini yorgun görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yorgun düşmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi yorgun görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir