AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgunluktan bayılmak

Kahve falında yorgunluktan bayılmak

Kahve falında yorgunluktan bayılmak küskünlüklerin oluşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, gülmeye hasret kalacağına delalet eder.

Kahve falında yorgunluktan bayılmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi sayılır; bazen başağrıları çekebilirsiniz.

Kahve falında yorgunluktan bayılmak kızgınlıkların geçeceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yorgun yüz görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına işaret eder.

Kahve falında yorgun olmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, istenen her şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi yorgun görmek mesleğinde atılım yapacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını yorgun görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgun hissetmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalet eder.

Kahve falında yorgunluk görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorgun düşmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir