AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi badana etmek

Kahve falında evi badana etmek

Kahve falında evi badana etmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, para biriktirebileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi badana etmek gördüyseniz:

  • Bırakın, sorunları o kendi kendine görünceye kadar sabredin.

Kahve falında ev badanası yapmak işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde badana görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına işarettir.

Kahve falında evi badana etmek işlerinde bereket olacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında badanasız ev görmek çok güzel günler görüleceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde badana yapıldığını görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında eve badana yapıldığını görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, endişelerin biteceğine işarettir.

Kahve falında eve badana yaptırmak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, işinde aranan biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz badanalı ev görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir