AnaSayfa / Genel / Kahve falında badanasız ev görmek

Kahve falında badanasız ev görmek

Kahve falında badanasız ev görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, değer göreceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, dertlerin son bulacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında badanasız ev gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak vermeniz durumunda sizi daha fazla memnun edebilecek kararlar alabilir veya belli konularda doğru yöne sapabilirsiniz.

Kahve falında ev badana görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında badanasız ev görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına inanılır.

Kahve falında evde badana yapıldığını görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı badanalı ev görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eve badana yapıldığını görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında badana yapılmış ev görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulur.

Kahve falında yeni badana yapılmış ev görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, zorlukları aşacağına alamet eder.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir