AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve badana yapıldığını görmek

Kahve falında eve badana yapıldığını görmek

Kahve falında eve badana yapıldığını görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında eve badana yapıldığını gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınıza itiraz eden kişiler olursa, biraz olsun haklı olma ihtimallerinin dikkate alınması gerekiyor.

Kahve falında evde badana yapıldığını görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında badana yapılan ev görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni badana yapılmış ev görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında eve badana yapıldığını görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında badana yapılmış ev görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin badana yapıldığını görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının evinin badana yapıldığını görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz badana yapıldığını görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir