AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev badanası yapmak

Kahve falında ev badanası yapmak

Kahve falında ev badanası yapmak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına delalettir.

Kahve falında ev badanası yapmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler fırsat bekliyor olabilir, imajınızı korumalısınız.

Kahve falında evi badana yapmak gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında boş evi badana yapmak sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında evi beyaz badana yapmak kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kısmetin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında ev badana yapmak elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında evde badana yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi yeşil badana yapmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ev badanası yapmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir