AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni halı görmek

Kahve falında yeni halı görmek

Kahve falında yeni halı görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, kısmetinin bollaşacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni halı gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Kahve falında eve yeni halı sermek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni halı görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni yıkanmış halı görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına inanılır.

Kahve falında yeni halı satın almak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine yorulur.

Kahve falında yeni halı aldığını görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni halı almak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında eve yeni halı almak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeni halı sermek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir