AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve tuz dökmek

Kahve falında eve tuz dökmek

Kahve falında eve tuz dökmek yaptığı işte sivrileceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, güçlendikçe güçleneceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eve tuz dökmek gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerden bilgi toplayabilirsiniz.

Kahve falında eve tuz dökmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yola tuz dökmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuz dökmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet eder.

Kahve falında tuzlu su dökmek yeni bir ev alınacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yemeğe tuz dökmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında tuz ruhu dökmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yere tuz dökmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine tuz dökmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir