AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz ruhu dökmek

Kahve falında tuz ruhu dökmek

Kahve falında tuz ruhu dökmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, borcunu ödeyeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuz ruhu dökmek gördüyseniz:

  • Yaşlı bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Kahve falında tuz ruhu dökmek hileye, fesada bulaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında tuz ruhu içmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuz ruhu görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına tuz dökmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işarettir.

Kahve falında tuzu yere dökmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve tuz dökmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine tuz dökmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yere tuz dökmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir