AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis çağırmak

Kahve falında polis çağırmak

Kahve falında polis çağırmak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, başarıların artacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis çağırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlama zorluğu çekmeniz olasıdır.

Kahve falında polis çağırmak eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polis çağırmak görmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulur.

Kahve falında eve polis çağırmak bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polisi çağırmak elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, ünleneceğine rivayet eder.

Kahve falında polis çağırdığını görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine inanılır.

Kahve falında koyun çağırmak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, daha iyi anlaşır olacağına yorulur.

Kahve falında düğüne çağırmak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

Kahve falında ölen birini çağırmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir