AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisi çağırmak

Kahve falında polisi çağırmak

Kahve falında polisi çağırmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, prestij kaybı yaşayacağına, helal rızık yiyeceğine, zaaflarına kapılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında polisi çağırmak gördüyseniz:

  • İleri düşünceli olmanız çeşitli kazanımlara yol açabilir.

Kahve falında polis çağırdığını görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis çağırmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında polisi çağırmak yeni bir ev alınacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve polis çağırmak karar vermekte güçlük çekeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında polis çağırmak görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün seni çağırdığını görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, yalan söyleyeceğine işarettir.

Kahve falında oğlunu çağırmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, saygın bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlüte çağırmak ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir