AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerlere geç kaldığını görmek

Kahve falında bir yerlere geç kaldığını görmek

Kahve falında bir yerlere geç kaldığını görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, çok büyük bir acı duyacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerlere geç kaldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı ihtimalinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında gidilecek yere geç kalmak zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gideceğin yere geç kalmak beklenmedik kapıların açılmasına, büyük bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerlere geç kalmak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir yere geç kalmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına inanılır.

Kahve falında bir yerlere geç kaldığını görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında gideceği yere geç kalmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, onu hayallerine kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında derse geç kalmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, yalnız kalmak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında arabaya geç kalmak tüm dileklerinin gerçek olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir