AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve geç gelmek

Kahve falında eve geç gelmek

Kahve falında eve geç gelmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, hedeflere ulaşamayacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, birçok iş teklifi alınacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına inanılır.

Kahve falında eve geç gelmek gördüyseniz:

  • Platonik aşklar veya gizli ilişkiler kurma eğiliminin arttığı bir aya giriyorsunuz.

Kahve falında eve geç gelmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve geç gitmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında eve geç kaldığını görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında eve geç kalmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eve cenaze geldiğini görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eve geri gelmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalettir.

Kahve falında polisin eve geldiğini görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına alamet eder.

Kahve falında eve jandarma geldiğini görmek ağız tadının da kaçacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir