AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve erzak almak

Kahve falında eve erzak almak

Kahve falında eve erzak almak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, iyilik görüleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve erzak almak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunların parayla ilgili olanları en kolay halledilecek olanlarıdır.

Kahve falında eve erzak almak çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine delalet eder.

Kahve falında erzak kolisi görmek kötü günlerin arkada kalacağına, dertlerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru erzak görmek verilen kararların geri çekileceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evine erzak almak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, zengin bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kamyon dolusu erzak görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşuya erzak vermek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erzak çalmak elinin bolluğa kavuşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye erzak vermek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir