AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyon dolusu erzak görmek

Kahve falında kamyon dolusu erzak görmek

Kahve falında kamyon dolusu erzak görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kızgınlıkların geçeceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu erzak gördüyseniz:

  • İşleri halledebilecek yetenekte kişi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kamyon dolusu erzak görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında oda dolusu erzak görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında erzak satın almak karın artacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında evine erzak almak emeğinden hayır göreceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına inanılır.

Kahve falında erzak torbası görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında erzak görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına yorulur.

Kahve falında komşuya erzak vermek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birine erzak vermek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir