AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye erzak vermek

Kahve falında ölüye erzak vermek

Kahve falında ölüye erzak vermek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye erzak vermek gördüyseniz:

  • Sanat aktiviteleri size daha çekici gelebilir.

Kahve falında ölüden erzak almak sağlığının geri geleceğine, yanlış kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye erzak vermek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine işarettir.

Kahve falında erzak kolisi görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında erzak çalmak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında eve erzak almak çok güzel günler ile karşılaşacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erzak yardımı yapmak her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kışlık erzak görmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına delalettir.

Kahve falında evine erzak almak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir