AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaklara gitmek

Kahve falında uzaklara gitmek

Kahve falında uzaklara gitmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında uzaklara gitmek gördüyseniz:

  • Yanlış özür beyan etmeniz veya olan biten yanlışlıkları düzeltmemeniz durumunda sorun yaşanabilir.

Kahve falında uzak bir yere gitmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına işarettir.

Kahve falında uzak şehre gitmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzak yere çalışmaya gitmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalet eder.

Kahve falında yürüyerek uzak bir yere gitmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında uzak bi yere gitmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzak bir şehire gitmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, verimin her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında uzak doğuya gitmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında uzak yola gitmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir