AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki bir akrabayı görmek

Kahve falında uzaktaki bir akrabayı görmek

Kahve falında uzaktaki bir akrabayı görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktaki bir akrabayı gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Kahve falında uzak akraba görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktaki akrabasını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret eder.

Kahve falında uzaktaki bir akrabasını görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktaki akrabalarını görmek rakiplerin üzüleceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzak bir akraba görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzak akrabayı görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzak bir akrabayı görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktaki akrabayı görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir