AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden toprak çıkarmak

Kahve falında evden toprak çıkarmak

Kahve falında evden toprak çıkarmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evden toprak çıkarmak gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzla ilgili sorumluluklar taşımalısınız.

Kahve falında evden toprak çıkarmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan kitap çıkarmak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan kömür çıkarmak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu topraktan çıkarmak kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalettir.

Kahve falında toprakta patates çıkarmak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, isteklerine kulak vereceğine alamet eder.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak kırgınların barışacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında topraktan elmas çıkarmak hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, en gösterişli arabalara bineceğine inanılır.

Kahve falında topraktan çıkarmak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir