AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu topraktan çıkarmak

Kahve falında çocuğunu topraktan çıkarmak

Kahve falında çocuğunu topraktan çıkarmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu topraktan çıkarmak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz orjinal olabilir.

Kahve falında çocuğunu topraktan çıkarmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında toprak altından para çıkarmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan altın yüzük çıkarmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan domates çıkarmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan ayakkabı çıkarmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan marul çıkarmak her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patates topraktan çıkarmak evliyse çocuk sahibi olacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak altından insan çıkarmak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, mutlu olacağınıza delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir