AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu su aktığını görmek

Kahve falında çamurlu su aktığını görmek

Kahve falında çamurlu su aktığını görmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu su aktığını gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor olacak gibi görünüyor.

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden çamurlu su aktığını görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu su aktığını görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına delalet eder.

Kahve falında çamur aktığını görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden çamur aktığını görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kime danışacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında musluktan çamur aktığını görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında hortumdan su akmasını görmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında musluktan su aktığını görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir