AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını sıkıntılı görmek

Kahve falında yakınını sıkıntılı görmek

Kahve falında yakınını sıkıntılı görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakınını sıkıntılı gördüyseniz:

  • Kendinizi etrafa ya da beğendiğiniz kişiye çok sevdireceksiniz.

Kahve falında bir yakınını sıkıntılı görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşını sıkıntılı görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yakınını sıkıntılı görmek başarıyla geleceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında para sıkıntısı çektiğini görmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, çok ünlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı sıkıntılı görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında işte sıkıntı görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını sıkıntılı görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşini sıkıntılı görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, malların artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir