AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde yeşil çiçek görmek

Kahve falında evde yeşil çiçek görmek

Kahve falında evde yeşil çiçek görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında evde yeşil çiçek gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirebilir, kendinizi şımartacak işlere zaman ayırabilir veya aşk hayatınız için özel zaman yaratabilirsiniz.

Kahve falında evde yeşil çiçek görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sadaka ya da zekat vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil saksı çiçekleri görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda yeşil çiçekler görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek yeşillik görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek ve yeşillik görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir