AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek yeşillik görmek

Kahve falında çiçek yeşillik görmek

Kahve falında çiçek yeşillik görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sorunlarını aşacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek yeşillik gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Kahve falında çiçek ve yeşillik görmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil saksı çiçeği görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil çiçekli bahçe görmek hayallerinin yıkılacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çiçek dikmek başarısının çoğalacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında canlı yeşil çiçek görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil renk çiçek görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik çiçekler görmek imkânlarının çoğalacağına, hayırlı bir sürece girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir