AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde yeşil ağaç görmek

Kahve falında evde yeşil ağaç görmek

Kahve falında evde yeşil ağaç görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi durumun düzeltileceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında evde yeşil ağaç gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin, ortaklıklarınızın ya da ilişkilerinizin son kullanma tarihi dolmuş olabilir.

Kahve falında evde yeşil ağaç görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil meyve ağacı görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil badem ağacı görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yapraklı ağaç görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta yeşil zeytin görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil çam ağaç görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yapraklı ağaçlar görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçlı yeşil alan görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, hayırsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir